MaxGaming Norge Avtale

Navigere

Personlig informasjon

Personopplysninger

Når du handler hos MaxGaming så godkjenner du at vi lagrer og benytter dine opplysninger. Dette gjør vi for å kunne håndtere og levere din bestilling samt for å kunne la deg som kunde ta del i våre nyheter/tilbud. Ved hjelp av dine personopplysninger kan vi være nødt til å sjekke din kredittverdighet samt din adresse. Opplysningene vi samler inn finnes ikke i noen offentlige registre og er med andre ord ikke synlige for andre privatpersoner eller foretak. Vi kommer ikke under noen omstendigheter til å selge eller overlevere dine personopplysninger til tredjepart.

GDPR gir deg rett til å få utlevert den informasjonen vi har laget på deg. Om informasjonen er misvisende, ufullstendig eller feilaktig kommer vil til å endre den så fort som mulig når/om du informerer oss. Du kan også be om at all informasjonen vi har om deg slettes.


Sikkerhet

MaxGaming utfører et seriøst og ambisiøst arbeide med sikkerhet i fokus, og vi oppgraderer våre system kontinuerlig for å forsikre at denne nettsiden er en trygg nettside for våre kunder. Eventuelle forsøk på å benytte falske eller stjålne kredittkortopplysninger, få tilgang til en annen persons konto eller annen kriminell aktivitet vil anmeldes til Politiet. Vi lagrer IP-adresser for å kunne benytte de i etterforskningsøyemed.


Integritetspolicy

Uansett om du er privatkunde eller bedriftskunde så bygger ditt valg av oss på tillit. Å ta vare på den tilliten er viktig for oss i alle våre oppgaver, også når det kommer til integritet og databeskyttelse. Spørsmål om integritet og databeskyttelse, og hvordan vi som bedrift skal håndtere informasjon om deg som kunde blir stadig mer viktig i takt med veksten i netthandelsmarkedet. I takt med denne utviklingen er flere bekymret, men først og fremst, nysgjerrige på hvordan deres personopplysninger og informasjon behandles. Vi tror det er viktig å være helt åpne og transparente ovenfor deg som kunde og alltid si det som det er når det kommer til hvordan personlig informasjon behandles, og hvordan vi tenker når vi tar stilling til integritet og databeskyttelsessaker. Det er derfor vi har samlet denne informasjonen på denne siden – for at du skal forstå våre valg og kjenne deg trygg på hvordan vi håndtere spørsmålene.

For oss er vår tilnærming ikke så komplisert. Den kan enkelt oppsummeres i fire viktige punkter:

- Vi håndterer deg og alle opplysninger forbundet med deg med stor respekt, hemmelighold og forsiktighet. Vi har alltid fokus på risikoene forbundet med integritet og databeskyttelse når vi utvikler våre tjenester og system.
- Vi overleverer kun de opplysninger om deg som kunde til de foretak og partnere som er nødvendige for at du skal kunne bestille, betale samt få din vare levert hjem til deg.
- Du har rett til å når som helst be om å få opplyst hvilke opplysninger vi har lagret om deg. Du har til og med rett til å få dine opplysninger endret eller slettet dersom det er ønskelig.
- Vi er alltid mottakelige for forslag eller synspunkter. Kontakt oss gjerne via mail, chat eller telefon dersom du har den minste tvil om noe eller har spørsmål til oss. Vår dør er alltid åpen for deg.

Selve grunnen til vårt engasjement i integritet og databeskyttelsesspørsmål kommer fra vår respekt for deg som kunde og den tilliten du har gitt oss ved å velge oss som leverandør.